1 2 3 4 5 6
Naša svečana sala Vam je uvek na raspolaganju.
Dobro došli u Hotel Dugu.

Hotel DUGA - decenija pravog kvaliteta

Hotel Duga*** se nalazi u Novom Sadu,  administrativnom i kulturnom centru Vojvodine i jednom od  najlepših gradova u Srbiji.
Hotel  se nalazi u širem centru grada, u naselju Telep, i zgodno je smešten u blizini Dunava .
Tokom cele godine možete očekivati vrhunsku uslugu u više nego prijatnom ambijentu. Hotel Duga*** raspolaže sa 220 kreveta ( jednokrevetnim – francuski ležaj, dvokrevetnim, trokrevetnim i kraljevskim apartmanima). Sve sobe imaju velika lepo uređena kupatila, telefon, tv, klimu i mini bar sa osvežavajućim napicima. Za svoje goste hotel pruža i usluge pranja i peglanja kao i besplatan bežični internet.

      U sklopu hotela Duga*** nalazi se klimatizovan restoran kapaciteta 150 mesta, svečana sala kapaciteta 500 mesta, separe 30 mesta i kafe bar sa pokrivenom terasom 120 mesta. Centralno grejanje i klimatizacija obezbeđeni su u svim društvenim prostorijama. Hotel raspolaže i sa sopstvenim parkingom i garažama kapaciteta 80 vozila koji su danonoćno obezbeđeni. U Hoteul Duga*** nalaze se tkđ.  prodavnica prehrane, tehničke robe, novinarnica – trafika, pošta i salon za ulepšavanje.

Treba naglasiti da  za organizovane grupne posete i sve vrste proslava dajemo poseban popust.
Sauna i teretana

Sauna i Teretana

Uživajte u blagodetima zdravog života. U okviru sportskog centra nalaze se dve saune i mini teretana koji su vam stalno na raspolaganju.

Soba za zabavu

Soba za zabavu

Zabavite se i družite u našoj sobi za zabavu. Čeka vas bilijar sala, stoni tenis, stoni fudbal i pikado. Želimo vam dobar provod.

Zabava na vodi

Zabava na vodi

U nameri da našim gostima prikažemo Novi Sad u punom sjaju, u našu standardnu ponudu uvrstili smo sportove na vodi i uživanje na Dunavu.

Još jedno venčanje...